Onstwedder Boys wint bij concurrent Vitesse ’63

Onstwedder Boys boekte een knappe zege bij Vitesse ’63.

Onstwedder Boys is goed begonnen aan de tweede seizoenshelft. Op bezoek bij concurrent Vitesse ’63 werd knap gewonnen met 1-3. Doordat CSVC ook zegevierde bij Borger blijven beide teams de koppositie delen.

Het waren moeilijke omstandigheden afgelopen zaterdag in Koekange, waar een harde wind het voetballen moeilijk maakte. De Boys wisten hier beter mee om te gaan dan de thuisploeg. Die kwam wel vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Uit een voorzet wist Jeroen van den Berg doelman Rein Koudstaal te verschalken.

Strafschoppen

In het vervolg van de eerste helft volgden er kansen voor de gasten om op gelijke hoogte te komen. Die gelijkmaker viel pal voor rust toen Onstwedde een strafschop kreeg. Het buitenkansje werd feilloos binnen geschoten door Gerwin de Wijk: 1-1.

Na rust was het Onstwedde dat na een kwartier spelen in de tweede helft op voorsprong wist te komen. Rutger Tipker gaf het laatste zetje na een goede voorzet van Gerko Scheper. Diezelfde Scheper mocht even later zelf de trekker over halen, nadat de aanvaller binnen de beruchte lijnen gevloerd werd. Opnieuw een strafschop en ook deze werd benut. Daarmee werd de eindstand op 1-3 bepaald en blijft Onstwedder Boys mee doen om de titel in de zaterdag 4e klasse E.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

SV Mussel moet meerdere erkennen in Elim

Waar Borger in 4D in eigen huis een forse overwinning boekte, ging SV Mussel ...

Borger buigt in slotminuten voor Nieuw Balinge

Borger knokte hard, maar moest toezien hoe Nieuw-Balinge er in de laatste minuten alsnog ...

SPW veegt THOS volledig van de mat

SPW heeft zaterdagavond op indrukwekkende wijze afgerekend met THOS. De bezoekers uit Beerta hadden ...