Buinen wint thuis van JVV

Buinen versloeg in eigen huis JVV.

Op een zonovergoten sportpark de Woerd heeft Buinen met 4-1 weten te winnen van JVV. Daardoor heeft Buinen weer aansluiting gekregen met de brede middenmoot in de zondag 5e klasse E, JVV bleef voorlaatste.

Nadat de geel-zwarte rookwolken  van het sfeerteam waren opgetrokken trok de thuisclub vanaf het beginsignaal het initiatief naar zich toe. Met goed opgezette aanvallen werd het doel van de tegenstander opgezocht en werd het overwicht ook nog eens beloond. In de 11e minuut was het Thorsten Leeuw die de  Bunerberen op voorsprong zette. De gasten uit Jipsingbourtange werden van het kastje naar de muur gestuurd en acht minuten later was het opnieuw Leeuw die het net deed bollen: 2-0.

Trekker overhalen

Nadat Buinen vergat om de trekker definitief over te halen en de wedstrijd in een vroeg stadium te beslissen kwam JVV terug in de wedstrijd . Geheel onverwacht schoot Nick Stalknecht de 2-1 binnen. Vanaf dat moment ging de strijd gelijk op. Ondanks enkele mogelijkheden aan beide zijden, gescoord werd er niet meer voor de rust.

Ook in de tweede helft  verliep het scoren moeizaam . JVV moest risico’s nemen om de gelijkmaker te bewerkstelligen ,maar dat stelde de thuisclub in staat om te counteren. Dat het lang duurde voordat Buinen orde op zaken stelde had vooral te maken met onnauwkeurigheid. Toen in de 78e minuut wel een aanval goed werd uitgevoerd was het meteen raak. Marc Haandrikman schoot beheerst de 3-1 tegen de touwen. In de slotminuut maakte diezelfde Haandrikman voor de statistieken ook nog de 4-1. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Luuk Kenter schiet Borger langs Elim

In een meer spannende dan goede pot voetbal wist Borger afgelopen zaterdag een belangrijke ...

Bekeravontuur TEVV ten einde

TEVV heeft de drie bekerwedstrijden in aanloop naar de competitie afgerond. Geconcludeerd kan worden ...

Zuur puntverlies voor SV Mussel

SV Mussel leek op het eigen sportpark een overwinning op WVV te gaan behalen. ...