HOC haalde SPW flink door de gehaktmolen, het werd maar liefst 11-2.

Koploper HOC heeft hekkensluiter SPW een ongenadig pak slaag gegeven. De arme Knoalsters bleven niets bespaard in Odoorn en gingen er keihard af. De teller stokte uiteindelijk bij 11 treffers voor de thuisploeg, waarbij SPW er ook nog twee mocht maken: 11-2.

Het was niet de eerste monsterscore dit seizoen voor HOC, dat maar doordendert in de zondag 4e klasse D. Eerder werden er ook al scores neergezet van 9-0 en 10-0. En ook deze zondag liet de titelfavoriet er geen gras over groeien. Al na zeven minuten spelen was het raak via Gertjan Spijker. Vervolgens knalden Mark van Bergen, Jelle Siekman (2) en Paul Kamphuis ook raak, waardoor het bij rust al 5-0 stond.

Telraam

In de tweede helft lukte het SPW ook niet om de schade enigszins te beperken en ging het telraam aan de kant van HOC vrolijk door. Gerben Beek (2), Jan Cremer, Paul Kamphuis brachten de score naar 9-0. Daarna mocht ook SPW nog een eretreffer maken, die op naam kwam van Erik Meijer. Een minuut later schoot Siekman zijn derde en de tiende treffer van HOC binnen.

Daarmee was de koek nog niet op, want de bezoekers scoorden nog tweemaal. Een keer in eigen doel en Melvin Wiering zorgde nog voor de tweede treffer aan de kant van SPW. Voor SPW nemen de degradatiezorgen toe terwijl het voor HOC nog maar een kwestie van tijd is voordat het kampioenschap binnen is.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal verliest van Ruinen

Musselkanaal verloor het belangrijke kelderduel van Ruinen.

Gieten wint in doelpuntrijke wedstrijd van HOC

Gieten leek na een kwartier spelen op een makkelijke overwinning af te stevenen tegen ...