Titan verloor de topper van HODO.

Titan heeft de topper tegen HODO met 3-1 verloren. Daardoor kan het de titel helemaal uit het hoofd zetten en zal het zich moeten gaan richten op het vasthouden van de derde plek. Die plek zal aan het einde van het seizoen waarschijnlijk wel recht geven op nacompetitievoetbal.

HODO had het betere van het spel tegen Titan en kreeg ook de betere kansen in de eerste helft. Titan-doelman Remon Poede verrichte echter een aantal goede reddingen. Titan zelf had weinig in de melk te brokkelen en dus werd de kleedkamer opgezocht met een 0-0 ruststand.

Al snel na rust kwam HODO op een 1-0 voorsprong via Patrick Timmerman. Daarna was het even wachten op een volgende treffer, maar opnieuw was het HODO dat wel weer scoorde. Op prachtige wijze schoot Stefan Kikkert de bal tegen de touwen. Kort daarna kon Rick Hendriks de spanning nog terugbrengen door de 2-1 te maken namens Titan. Een punt zat er niet meer in voor Titan, dat HODO in de laatste minuut nog zag scoren via Mark ten Cate: 3-1.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

GKC herstelt zich tegen Buinerveen

GKC heeft zich na de beschamende 13-0 nederlaag tegen Weiteveense Boys gerevancheerd in de ...

Vervelende avond voor Nieuw Buinen in Groningen

Nieuw Buinen moest gisteravond voor haar tweede bekerwedstrijd aantreden tegen Oranje Nassau. De Groningers, ...

Sellingen sleept punt uit het vuur tegen Heiligerlee

Sellingen keek tegen een 0-2 achterstand aan, maar wist deze in de laatste tien ...