JVV won eindelijk weer eens en deed dit op bezoek bij Roswinkel.

In het duel der laagvliegers in de zondag 5e klasse E heeft JVV de uitwedstrijd tegen Roswinkel met 1-2 gewonnen. In een vermakelijke wedstrijd legde JVV de basis voor de overwinning in de eerst helft. Bij rust stond het 0-2, maar na de pauze werd het toch nog spannend door de 1-2. Daar bleef het ook bij, mede door goed keeperswerk van JVV-doelman Martin Rozeveld.

De start van de wedstrijd was voor de gasten bemoedigend te noemen. Al na tien minuten spelen stond JVV op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Dennis de Roo, die op maat werd bediend door Roy Brons. Een tiental minuten later werd het ook 0-2. Nieck Bentum leverde een prima voorzet af op Roy Veen, die met een goed schot de 0-2 scoorde.

Na de pauze werd Roswinkel sterker en begon het steeds meer aan te dringen. Dat resulteerde ook in de 1-2 van Roy van der Sluis na zo’n twintig minuten spelen in de tweede helft. Roswinkel moest even later wel met tien man verder na een rode kart voor Jeroen de Roo, die kort achter elkaar twee keer een gele kaart kreeg. Er volgden voor beide teams nog kansen, maar uiteindelijk trok JVV de overwinning over de streep.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sellingen legt ook MOVV over de knie

Opnieuw een zege voor Sellingen, dat op de nacompetitie lijkt af te stevenen.

Gieterveen en HOC in balans

Koploper Gieterveen had in de wedstrijd tegen runner-up HOC een unieke kans om de ...

VKW in eigen huis onderuit tegen GOMOS

VKW is de competitie gestart met een nederlaag tegen GOMOS, in eigen huis ging ...