Stadskanaal morst punten tegen Asser Boys

Stadskanaal liet thuis dure punten liggen tegen laagvlieger Asser Boys.

Foto Stoffer Bakker, Jeffrey Bakker legt aan vanaf elf meter, maar het buitenkansje werd niet verzilverd.

Stadskanaal heeft thuis tegen Asser Boys dure punten laten liggen. Tegen de laagvlieger kwam het niet verder dan 2-2. Door het gelijke spel zakten de Knoalsters af naar plek vijf en zal het in de achtervolging moeten om nacompetitie veilig te stellen.

Het begin van de thuisploeg was dramatisch. Al na een kwartier spelen stond het met 0-2 achter tegen de nummer dertien van de zondag 2e klasse L. Eerst scoorde Kees Vianen de 0-1 na negen minuten spelen en een vijftal minuten later profiteerde Aniceit Komkep van defensief geklungel.

Wakker geschud

Daarna leek Stadskanaal toch enigszins wakker geschud en vond het al snel de aansluitingstreffer. Een afstandsschot van Jelmer Valk werd los gelaten door de Asser Boys-goalie en Robbert Pals was er als de kippen bij om de bal binnen te tikken: 1-2. Voor rust had Stadskanaal nog op gelijke hoogte kunnen en eigenlijk moeten komen. Het kreeg een strafschop na een handsbal aan de kant van Asser Boys. Het buitenkansje was echter niet besteed Jeffrey Bakker, die faalde vanaf de stip en de Asser Boys-doelman zijn inzet zag keren.

Rood

Het was sowieso niet de middag van Bakker, die na rust zelfs met rood mocht inrukken. Daardoor leek het een hele vervelende middag te gaan worden voor Stadskanaal, dat met tien man nog een resultaat eruit moest zien te slepen. Dat lukte uiteindelijk nog dankzij Jelmer Valk, die enkele minuten voor tijd voor de gelijkmaker zorgde, waardoor Stadskanaal toch nog een punt over hield aan het treffen met Asser Boys.

Foto’s Stoffer Bakker: Stadskanaal – Asser Boys

https://photos.google.com/share/AF1QipMPxHA6eN91H6-_zi2-iYShDYiRhF5-ZHA3nUODuurBtHDNEqJHRftd7IqZeWviog?key=TVg0dl9IdmQyZ3JuNDBDVDZUa1E3UnQzUkdQV0l3

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terug in de tijd: Stadskanaal legt basis voor promotie

Stadskanaal legde op bezoek bij ZNC de basis voor promotie naar de tweede klasse.

Gieterveen krijgt geen loon naar werken

Gieterveen trof in haar tweede wedstrijd van het seizoen het uit Finsterwolde afkomstige BNC. ...