Zorgen Nieuw Buinen nemen toe na nederlaag tegen VV Heerenveen

Nieuw Buinen ging onderuit bij Heerenveen en zag de concurrentie punten pakken.

Nieuw Buinen is verder in de degradatieproblemen geraakt in de zondag 1e klasse F. Zelf verloor het zaterdagavond met 1-0 op bezoek bij VV Heerenveen. Een ongelukkige nederlaag, want zelf kreeg het ook de nodige kansen. Een late tegentreffer deed de oranjehemden uiteindelijk de das om.

Concurrent Noordster wist wel te winnen, waardoor de achterstand is opgelopen naar vier punten. Het zal dan ook nog een hels karwei worden voor Nieuw Buinen om zich te gaan handhaven, gezien het ook nog tegen drie titelkandidaten moet spelen in de resterende zes wedstrijden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Westerwolde ruim langs MOVV

Westerwolde won met duidelijke cijfers van MOVV en steeg naar plek twee op de ...

Gasselternijveen krijgt deksel op de neus

Een typische “0-0-wedstrijd” verliezen. Kan dat? Ja, dat kan. In de inhaalwedstrijd tegen HHCombi ...