FC Ter Apel ’96 verslaat Twedo

FC Ter Apel ’96 won van Twedo en blijft zo nog mee doen om de strijd om de titel.

FC Ter Apel ’96 blijft nog enigszins mee doen om de titel in de zondag 3e klasse C. Vrijdag won het de inhaalwedstrijd in Veenoord van Twedo. Door de 1-4 overwinning verkleinden de Ter Apelers het gat naar koploper WKE ’16 naar vier punten. EMMS staat twee punten boven Ter Apel, maar speelde ook een wedstrijd meer.

Ter Apel kon pas echt in de tweede helft het verschil maken, want beide elftallen gingen met een 1-1 tussenstand rusten. Voor de bezoekers scoorde Bart Huizingh, voor de thuisploeg Robert Torenbosch. Na rust nam Ter Apel snel een 1-2 voorsprong via Arjan Heeres, waarna het in de slotfase uitliep na een ruimere zege. Tjeerd Sikkema en Emiel Seigers bezorgden Ter Apel uiteindelijk een ruime 1-4 overwinning.