Alteveer laat zege uit handen glippen tegen Valther Boys

Alteveer leek op weg naar de overwinning, maar kreeg het deksel op de neus in de slotminuten.

Alteveer heeft in de uitwedstrijd tegen Valther Boys de kans op een overwinning laten liggen. Alteveer leek op weg naar een 1-2 zege, maar moest in de 90e minuut nog de 2-2 incasseren. Door het gelijke spel werd Zwartemeerse Boys kampioen in de zondag 5e klasse E.

Alteveer begon wat slap aan de wedstrijd, maar kreeg wel de grootste kans via Bryan Schenkel. De aanvaller wist niet te scoren in een èèn op èèn situatie met de keeper. Valther Boys was ook dichtbij de openingstreffer, maar het schot spatte uiteen op de lat. Zo werd er met de brilstand gerust.

In de tweede helft kwam Alteveer beter uit de kleedkamer. In de 56e minuut maakte Ramon Jansen de 0-1 voor Alteveer, maar nog geen minuut later stond het alweer 1-1 door geklungel in de defensie. Alteveer bleef wel de betere ploeg en kreeg ook de beste kansen. In de 72e minuut leek Schenkel de winnende te maken. In de resterende minuten kregen Schenkel en Bart Nieland de beste kansen om de score uit te breiden naar 1-3 en 1-4. Het vizier stond echter niet op scherp. In de 90e minuut kreeg Alteveer de rekening gepresenteerd voor het missen van de kansen. Eindstand: 2-2.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen onderuit tegen PJC

De derde wedstrijd in de maand april is voor Gieterveen uitgelopen op een deceptie. ...

Denny Feiken kan niet langs de kant staan

Voor SC Stadskanaal verloopt het seizoen nog niet als gewenst. De ambitieuze derdeklasser wil ...

Kleine zege Gasselternijveen op JVV

Gasselternijveen is het seizoen goed begonnen. In de uitwedstrijd bij JVV, dat na enkele ...