GKC bindt ook JVV aan de zegekar

GKC boekte de derde zege op rij tegen JVV.

GKC heeft ook na drie wedstrijden nog altijd de volle buit. Bij hekkensluiter JVV werd de derde zege op rij geboekt. Na een 1-2 ruststand wisten de Gasselters met 1-4 te winnen.

Al vroeg in de wedstrijd stond GKC op een 0-1 voorsprong. Danny Kolp maakte op aangeven van Boy Pols de 0-1, nadat de aanvaller ook al even daarvoor een dot van een kans had laten liggen. Er volgden nog een aantal kansen voor de gasten, die na twintig minuten spelen op 0-2 kwamen. Alting scoorde vanaf de stip en verdubbelde daarmee de marge. GKC kon daarna de wedstrijd al beslissen in de eerste helft, maar liet dat na. En op slag van rust scoorde de thuisploeg wel en was de spanning weer terug in de wedstrijd. Lars Kamies joeg een indirecte vrije bal hard tegen de touwen.

In de tweede helft had GKC het moeilijker tegen JVV, dat op zoek ging naar de gelijkmaker. Die kwam er echter niet, want het waren de gasten die een dikke tien minuten voor tijd de beslissende 1-3 binnen schoten. Een vrije bal van Hendriks veranderde dusdanig van richting, dat deze achter de JVV-goalie binnen viel. Enkele minuten voor tijd maakte Duncan Lahuis er met een fraaie goal nog 1-4 van voor de statistieken.