Tom Timmer: “SJS gaat met de zege aan de haal in Mussel.”

Tom Timmer verwacht een duidelijke zege voor SJS in de Kanaalstreekderby tegen Mussel.

Slechts één keer verloor SJS dit seizoen. Toch staat de ploeg van trainer Otto Halmingh in de middenmoot van de vierde klasse D. Debet aan deze klassering is het aantal gelijke spelen van de blauwhemden. Met vijf remises mag het met recht de koning van de gelijke spelen worden genoemd. Tom Timmer verwacht dat er zaterdag, in de Kanaalstreekderby tegen Mussel, weer een driepunter wordt toegevoegd.

Volgens Timmer spreken de cijfers boekdelen dit seizoen. Daarnaast is hij redelijk positief gestemd over de optredens van zijn ploeg. ‘’Ik vind dat het seizoen tot nu toe redelijk gaat. We krijgen weinig doelpunten tegen, alleen scoren we zelf nog niet zo heel veel en dat kun je ook zien aan onze uitslagen. Als we wat meer zouden scoren, doen we mee in de top. Ik denk dat de kracht met name ligt in onze defensie; we incasseren weinig doelpunten. We zijn ook sterk in de duels en hebben een goede conditie, waardoor we het de tegenstander 90 minuten lang moeilijk kunnen maken.’’

Rol van betekenis

De 22–jarige middenvelder ziet zijn elftal nog zeker een rol van betekenis spelen in 4D. Uiteraard is hij voornemens daar zelf een belangrijke rol in te spelen, maar geeft daarbij ook aan dat een aantal geblesseerde spelers op weg zijn naar hun rentree. ‘’Ik verwacht van mezelf een goed seizoen te draaien, veel werk te verrichten voor het team en te genieten van het voetbal. Ik denk dat wanneer er een aantal spelers weer helemaal fit zijn, we kunnen gaan voor een periode en misschien wel meer.’’

SJS zal in de achtervolging moeten op de top van de ranglijst om te kijken wat er nog in het vat zit. Timmer wijst twee teams aan als potentiele kampioenen en ook twee ploegen als potentiele degradanten. ‘’Dit seizoen verwacht ik dat Vitesse ’63 en VHK gaan strijden om de titel. Misschien doen wij ook nog mee, je weet het maar nooit. Ik denk dat Nieuw-Balinge en Mussel strijden tegen degradatie dit seizoen.’’

Zege voor SJS

Dit seizoen is de Kanaalstreekderby Mussel–SJS dus weer in ere hersteld. Beide teams hebben zo hun eigen redenen om met de overwinning aan de haal te gaan. Timmer is in ieder geval overtuigd van een zege voor SJS. ‘’Ik verwacht een vermakelijke wedstrijd, waarin SJS met 0–3 gaat winnen in Mussel.’’

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Drazen Jagodic is bij verlies niet aanspreekbaar

Drazen Jagodic speelt dit jaar voor het eerst in de hoofdmacht van Titan. Hij leeft, ...

Mauricio Plat kan meer dan keepen

Na het gesprek dat FC Kanaalstreek had met Mauricio Plat, de 19-jarige keeper van ...