GKC boekt belangrijke zege tegen Witteveense Boys ’87

GKC deed goede zaken met de zege op Witteveense Boys ’87 en doet nog mee om de titel in de zondag 5e klasse E.

In het kielzog van Eext en Buinen strijdt GKC nog altijd stiekem mee om de titel in de zondag 5e klasse E. De belangrijke subtopper tegen Witteveense Boys ’87 werd met 4-1 gewonnen, waardoor de ploeg uit Gasselte in het spoor bleef van de andere twee concurrenten.

GKC startte uitstekend aan de wedstrijd en was in de eerste helft de bovenliggende partij. Al na enkele minuten spelen was het raak voor de thuisploeg. Een vrije trap werd op fraaie wijze tegen de touwen geschoten door Wieringh. De kansen bleven komen voor GKC en na ruim een half uur spelen was de 2-0 een feit. Danny Kolp draaide goed weg bij zijn tegenstander en scoorde met een prima schot vanaf een meter of achttien van de goal. Tevens de russtand, waarbij GKC in die eerste helft nauwelijks in de problemen is geweest.

150e goal Kolp

De wedstrijd werd in de tweede helft al snel beslist en wederom was Kolp de doelpuntenmaker. De spits scoorde op aangeven van Zondag en noteerde daarmee zijn 150e doelpunt in het amateurvoetbal. Daarvan maakte Kolp er 147 namens GKC. Even later werd het ook nog 4-0 en was de wedstrijd helemaal definitief gespeeld. Grieto Korthuis was alert en tikte een rebound binnen, nadat Kolp in eerste instantie had gemist. De gasten uit Witteveen mochten in de slotfase nog wel een eretreffer noteren via Bob Seele, maar kwamen ook niet verder dan dat. Zo boekte GKC een belangrijke 4-1 overwinning en blijft het dus meedoen in de titelrace.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

VEV – SETA gestaakt bij 2-1 tussenstand

De wedstrijd tussen VEV en Seta werd gestaakt door een blessure bij de scheidsrechter.

Musselkanaal incasseert zevenklapper

Op bezoek bij EMMS heeft Musselkanaal een zware nederlaag geïncasseerd. De nummer drie van ...

Valthermond geeft galavoorstelling tegen WKE ’16

Valthermond veegde concurrent WKE '16 volledig van de mat en schoot een half dozijn ...