GKC leed in eigen huis een dure nederlaag tegen SVBC.

GKC kan de titelaspiraties in de ijskast zetten na de nederlaag tegen SVBC. De laatste weken sloop het mee in het spoor van Buinen en Eext, maar die titelrace lijkt nu teruggebracht tot twee ploegen na de nederlaag van GKC.

Het waren de gasten die beter begonnen aan het duel en ook op een 0-1 voorsprong kwamen via Tim Funke. Pas in de loop van de eerste helft kwam ook GKC beter in het duel en er ontspon zich een gelijkopgaande strijd. De 1-1 kwam er dan ook via Grieto Korthuis, die attent de rebound binnen tikte na een schot van Danny Kolp.

Ook in de tweede helft kon het alle kanten op en waren er kansen aan beide kanten. Het waren de bezoekers die opnieuw op voorsprong kwamen. Davey Geerts was het meest alert en tikte een rebound binnen, al werd er nog gevlagd voor buitenspel. Dat signaal werd genegeerd en dus moest GKC opnieuw in de achtervolging. Pepping was nog het dichtste bij de gelijkmaker, maar trof de lat. Zo leed GKC een dure nederlaag en zal het zich voorlopig moeten richten op plek 3.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Ongelukkig GKC onderuit bij De Treffer

GKC heeft haar huid duur verkocht tegen het hoger geklasseerde De Treffer '16. De ...

Jeffrey Spelten schiet Borger naar overwinning

Even leek het erop dat Borger op exact dezelfde wijze als vorige week tegen ...