Gieterveen verliest ruim van Erica

Gieterveen moest zijn meerdere erkennen in Erica, dat met ruime cijfers won.

Gieterveen moest in eigen huis zijn meerdere erkennen in derdeklasser SC Erica. De start van de wedstrijd was niet goed te noemen voor de thuisploeg, die na een kwartier spelen al tegen een 0-2 achterstand aan keek door treffers van Jelmer Schepers en Damian Koops. Voor rust zat de wedstrijd al in het slot toen Erica er ook nog 0-3 van maakte via Jasper Haandrikman. In de tweede helft scoorden de gasten nogmaals via Kjeld Huls en bleef de hatelijke nul bij Gieterveen op het scorebord staan. Het betekende de tweede bekernederlaag op rij voor Gieterveen, dat daardoor uitgeschakeld is voor de volgende ronde.