Titan onderuit tegen Sleen in seizoensouverture

Titan kende een valse competitiestart tegen Sleen, het kreeg wel voldoende kansen op een resultaat, maar kwam niet tot scoren.

Foto Alisha Kollmer, Titan bleef met lege handen achter in het duel met Sleen.

Titan wist de goede resultaten in de beker geen vervolg te geven in het eerste competitieduel. Op bezoek bij Sleen gingen de, in het groen gestoken, rood-witten met minimaal verschil onderuit. Een fraaie volley van Marc Dekker kwamen de bezoekers niet meer te boven en daarmee kende Titan een valse start van de competitie.

Het duel werd afgewerkt op een bijveld in verband met onderhoud aan het hoofdveld. Op dit stroeve bijveld liet Sleen direct haar intenties zien en probeerde Titan vast te zetten. Sleen kreeg de eerste grote mogelijkheid in de schoot geworpen, maar Jasper Ruinemans wist het cadeautje niet te benutten en schoot over. Sleen was de gevaarlijkste ploeg in de eerste helft en kwam dan ook niet geheel onterecht op voorsprong. Een hoekschop van Koen Feijen werd door Marc Dekker hard tegen de touwen gevolleerd: 1-0. Titan kreeg daarentegen ook mogelijkheden via Roy Super en Nick Katoen, maar grote kansen waren dit niet.

Kansen, maar geen goals

De tweede helft kwamen de bezoekers een stuk beter voor de dag en kwam het wel tot grote kansen. Klaas-Anne Postmus kwam goed door aan de rechterkant, maar zijn schot ging voorlangs. Titan probeerde de gastheren onder druk te houden, maar doordat Sleen het spel behoorlijk vertraagde was dit geen gemakkelijke opgave. Toch kregen de bezoekers nog kansen op de gelijkmaker. De ingevallen Julian Bruining passeerde zijn directe tegenstander en vond Harm Jan Moesker. Moesker kopte goed in, maar trof de lat boven doelman Niels Kloppenburg.

Aan de andere kant voorkwam doelman Rick Poede een vroegtijdige beslissing door van dichtbij redding te brengen. Niet veel later dacht Patrick Luiten de gelijkmaker op het scorebord te zetten, maar de grensrechter had buitenspel geconstateerd. Diezelfde Luiten was even laten alsnog dichtbij de gelijkmaker. Een schot van Mick Hendriks werd door Luiten van richting veranderd, maar ging net naast. Zo bleef het bij 1-0. Op basis van de tweede helft was een punt verdiend, maar de rood-witten keerden met lege handen huiswaarts.