Wildervank wint nipt van Tiendeveen

Wildervank opende de competitie met een minimale overwinning op Tiendeveen.

Wildervank heeft de openingswedstrijd tegen Tiendeveen met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt viel in de blessuretijd van de eerste helft en bleek genoeg voor de overwinning. In de eerste helft viel er niet veel te beleven en waren er aan beide kanten een paar mogelijkheden. Zo waren er mogelijkheden voor Vicent van Marle en Mike Ufkes namens de thuisploeg, maar was het Twan Assink die in de extra tijd van de eerste helft scoorde voor Wildervank uit een razendsnelle counter. In de tweede helft drong Tiendeveen wel aan, maar Wildervank-doelman Steven Vegter ontpopte zich tot een sta-in-de-weg voor de gasten. Ook nadat van Marle mocht inrukken wegens een natrappende beweging bleef Wildervank overeind met tien man en trok het de overwinning over de streep.