Terug in de tijd: Drazen Jagodic is bij verlies niet aanspreekbaar

Drazen Jagodic heeft een ijzeren wil om te winnen en dicht Titan goede kansen toe.

Drazen Jagodic speelt dit jaar voor het eerst in de hoofdmacht van Titan. Hij leeft, denkt en droomt voetbal. Vorig seizoen speelde hij nog in Emmen A1, maar nu leert hij veel van de oudere, gelouterde spelers uit Nieuw-Weerdinge. Titan verloor afgelopen zondag met maar liefst 3-0. De ploeg die het zo goed doet in derde klasse D, ging ten onder tegen Sleen. FC Kanaalstreek sprak met Drazen Jagodic, een negentienjarige Bosniër, met een ijzeren wil om te winnen. Afgelopen zondag trapte hij een bal weg, met al geel op zak en werd hij halverwege gewisseld. Hoe ziet Drazen zichzelf en de kansen van Titan op de titel?

Hoe heb je de wedstrijd tegen Sleen ervaren?

“Het was een frustrerende wedstrijd. We speelden goed en de hele tijd op hun helft. Wij waren de bovenliggende partij. Zodra Sleen de bal had, schoten ze hem gewoon elke keer weg. Soms valt zo’n bal goed en levert het een open kans op. Zo ging het de hele wedstrijd door. Zelf kregen we de bal niet in het net.”

Waar zaten jouw frustraties afgelopen zondag?

“Vooral bij me zelf, ik kreeg al snel in de wedstrijd een gele kaart dus ik moest al uitkijken. En ik hou er niet van om naar andere mensen te kijken of wijzen. Ik kijk altijd naar mezelf en het was gewoon onvoldoende van mijn kant. Ik zat er gewoon niet lekker in.”

Wat is de invloed van spelers als Willem Prins, Raymond Duitscher en Robin Broekema op jouw spel?

“Ze coachen super goed, en geven tijdens de wedstrijden veel aanwijzingen. Ook zorgen ze ervoor dat ik rustig blijf, want ik neig er nog wel eens naar om iets te snel onrustig en agressief te worden. Vooral Raymond helpt me hierbij.”

Hoe komt het dat je zo snel door het lint gaat?

“Ik weet het niet. Ik heb dat al vanaf kleins af aan. Als ik eenmaal op het veld sta, verandert Drazen helemaal en dan herken ik me zelf gewoon niet meer. Ik wil altijd honderd procent geven en winnen. Buiten het veld ben ik een rustige, sociale jongen, maar daar is weinig van terug te vinden binnen de lijnen. Als ik verlies dan kan je beter niet met me praten, want dan ben ik de hele dag chagrijnig en boos.”

Zie jij Titan ondanks deze nederlaag nog als titelkandidaat?

“De titelstrijd gaat normaal gesproken tussen Valthermond en ons. We gaan voor de titel en ik ben er van overtuigd dat we de strijd van Valthermond gaan winnen. Wij worden kampioen!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Martijn Ulenreef: “Wij zijn sowieso fitter dan SJS”

De derde klasse is voor Borger niet nieuw, toch spelen veel jongens voor het eerst ...

Jordy Oost: “Nieuw Buinen gaat meedoen om de prijzen.”

Interview met Jordy Oost, die afgelopen seizoen het Kanon van de Kanaalstreek werd en ...

Bart Heikens: “Alteveer heeft de beste mentaliteit”

De ambitie om eerste keeper te worden leidde Bart Heikens afgelopen zomer naar Alteveer. ...