Spitsen schieten met scherp bij Onstwedder Boys en Wedde: Scheper en Abbas schieten vijf keer raak

De spitsen van Onstwedder Boys en Wedde waren afgelopen weekend goed op dreef, Gerko Scheper en Ezra Abbas scoorden beiden vijf keer.

Foto (archief), Gerko Scheper (links, Onstwedder Boys), en Ezra Abbas (rechts, Wedde) scoorden afgelopen weekend beiden vijf keer.

Bij Onstwedder Boys en Wedde waren de spitsen in het afgelopen weekeinde goed op dreef. Zo speelde zaterdag vierdeklasser Onstwedder Boys vriendschappelijk tegen zaterdag vijfdeklasser Damacota. Die wedstrijd eindigde in een 2-6 overwinning voor de ploeg uit Onstwedde. Die overwinning was mede te danken aan de scoringsdrift van spits Gerko Scheper, die maar liefst vijf doelpunten voor zijn rekening nam. Opnieuw een overwinning voor de Boys uit Onstwedde, die tot nu toe een goede start van de voorbereiding kennen.

Abbas schiet vijf keer raak

Een andere spits die zaterdag vijf keer scoorde was Wedde-spits Ezra Abbas. De aanvalsleider van de zondag vierdeklasser maakte er vijf tegen BATO. Die wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 7-2 overwinning voor Wedde, dat een goede wedstrijd afleverde. De ploeg kende nogal wat afwezigen, maar stond verdedigend goed, creëerde veel kansen en maakte een aantal fraaie doelpunten. De overwinning was dan ook een mooie opsteker voor de zondag vierdeklasser zo pril in het seizoen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal zegeviert ook in tweede oefenwedstrijd

Stadskanaal won ook de tweede oefenwedstrijd van het seizoen, Be Quick zaterdag werd nipt ...

Alteveer verliest nipt van HODO

Alteveer bood knap weerstand tegen HODO, maar verloor uiteindelijk nipt.

SV Mussel en NWVV stellen de beslissing uit

Toen scheidsrechter Kuipers na ruim negentig minuten op sportpark ‘De Slenk’ een einde maakte ...