Overzicht 4e klasse C Zondag: Doelpuntrijke overwinning PJC, Wedde en Pekelder Boys in evenwicht

Veel doelpunten in de zondag vierde klasse C waarin PJC goede zaken deed met een overwinning op MOVV.

Kwiek – Heiligerlee: 2-2

Lang leek het erop dat Heiligerlee een overwinning zou mee nemen uit Hoogezand. In de slotminuten moest het echter nog de 2-2 incasseren van Mark Spakman. Daarvoor had Gert Reininga in de eerste helft Heiligerlee al op voorsprong gezet: 0-1. Nog in de eerste helft kwam Kwiek langszij via Robert Jan Kerdijk, waarna Martijn Drent in de tweede helft Heiligerlee weer aan de leiding bracht. Ondanks dat Heiligerlee de betere ploeg bleek, kreeg het toch nog de 2-2 om oren en moest het genoegen nemen met een punt.

PJC – MOVV: 5-3

De wedstrijd tussen PJC en MOVV werd een waar doelpuntenfestijn. De thuisploeg moest winnen om aansluiting te houden met de bovenste regionen, gezien MOVV zijn beide wedstrijden ook al had gewonnen. Dat besef leek aanwezig bij de thuisploeg, dat op een 2-0 voorsprong kwam via goals van Alexander Norder en Jeroen Jager. De gasten leken daarna wakker geschud en kwamen terug in de wedstrijd via Nick Wiegman en Jordi Blaauw. Toch ging PJC nog met een voorsprong aan de thee, nadat Hans Nitters een strafschop benutte. Na de pauze kwam MOVV opnieuw terug via topschutter Blaauw, maar was het laatste woord aan de thuisploeg. Via Bert Meijer en Jordy Kremer trok PJC in de slotfase toch nog de overwinning naar zich toe: 5-3.

Wedde – Pekelder Boys: 4-4

Nog een vermakelijke en doelpuntrijke wedstrijd was de derby tussen Wedde en Pekelder Boys. Beide ploegen wisten viermaal het net te vinden. Voor Pekelder Boys maakte Willem Lammerts er twee en waren ook Leon Wolthuis en Robert Keetels trefzeker. Aan de kant van Wedde wist Brian Kuiper er twee te maken. Ook Ezra Abbas en Bas Tsjabringa kwamen op het scoreformulier. Bij alle vier de doelpunten van Wedde was Ben Becker de aangever. Wedde had het duel naar zich toe kunnen trekken, maar met name Becker en Abbas hadden het vizier niet altijd op scherp staan.

Farmsum – BNC: 2-2

Op bezoek bij Farmsum moest BNC genoegen nemen met een punt. Het bleef steken op een 2-2 gelijkspel na doelpunten van Robin Tiggelaar en Ivan Geesink. Met vier punten uit drie wedstrijden is BNC terug te vinden in de middenmoot.

Engelbert – Bareveld: 5-2

Bareveld heeft voor de derde week op een rij een nederlaag moeten incasseren. In Engelbert bleek de gelijknamige thuisploeg met 5-2 te sterk voor Bareveld. Na drie speelronden staat Bareveld dan ook onderaan de ranglijst in de zondag vierde klasse C.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen heeft geen kind aan VKW

Nieuw Buinen trad zondagmiddag aan in Westerbork tegen laagvlieger VKW. Net als in de ...

Borger heeft geen kind aan Nieuw-Balinge

Borger kende een gemakkelijke middag en won eenvoudig van Nieuw-Balinge.

SJS schrijft opnieuw drie punten bij

Na een mindere periode heeft SJS inmiddels het genoegen de smaak van twee overwinningen ...