Overzicht zondag 4e klasse C: Heiligerlee, PJC en BNC boeken ruime overwinningen

Grote overwinningen voor Heiligerlee, BNC en PJC in de zondag vierde klasse C.

Pekelder Boys – Heiligerlee: 0-7

Heiligerlee heeft korte metten gemaakt met Pekelder Boys. Het nog ongeslagen Heiligerlee was veel te sterk voor de thuisploeg en won maar liefst met 0-7. Gert Reininga opende de score voor de bezoekers en was vervolgens nogmaals trefzeker. In de eerste helft liep Heiligerlee al uit naar een grote voorsprong. Lukas Pronk, Robin Huizing en Ruben Baas tilden de stand naar 0-5. Daarmee was de koek nog niet op, want in de slotfase kwamen er nog eens twee treffers bij van Sander Dreijer en Tom Vos.

PJC – Bareveld: 5-0

Het laag geklasseerde Bareveld had weinig in te brengen tegen het sterkere PJC. Bij rust leidde de thuisploeg al met 2-0 via Jordy Kremer en Jesper van de Schuur. In de tweede helft hielp een eigen doelpunt van Bareveld PJC verder op weg naar een ruime overwinning. Die kwam nog tot stand door goals van Jur Bontjer en Bert Meijer: 5-0.

Eext – Kwiek: 2-2

Het is Eext gelukt om van de hatelijke nul af te komen. In eigen huis speelde het met 2-2 gelijk tegen Kwiek. De gasten namen via een strafschop de leiding, die werd binnengeschoten door Tim Stiekema. Eext dat het betere van het spel had kwam na rust langszij en nam zelfs een 2-1 voorsprong. Kwiek maakte echter snel weer gelijk door een goal van Ryan Boskamp. Daar bleef het ook bij en zo pakte Eext het eerste punt van de competitie.

BNC – FVV: 6-1

BNC kende een makkelijke middag tegen FVV, wat resulteerde in een 6-1 overwinning. Bij rust leidde BNC al met 3-1 via twee treffers van Ronald Mos en een goal van Rogier Ganzeveld. Na de pauze scoorde BNC nog eens drie keer en was onder andere Yannick Drenth trefzeker.

Farmsum – MOVV: 2-4

MOVV heeft het uitduel tegen Farmsum met 2-4 gewonnen. Opnieuw speelde topschutter Jordi Blaauw een belangrijke rol door twee keer te scoren. Dat deed de aanvaller in de eerste helft, waardoor MOVV met een 1-2 voorsprong ging rusten. Na de pauze maakte Nick Wiegman er 1-3 van, maar kwam Farmsum niet veel later terug tot 2-3. In de laatste minuten maakte Joel Puister aan alle spanning een einde en bepaalde hij de eindstand op 2-4.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS in eigen huis onderuit tegen Nieuw Balinge

SJS ging opnieuw onderuit, ditmaal was Nieuw Balinge met 0-2 te sterk.

SJS verliest in extremis van HS ’88

SJS leek op een gelijkspel af te stevenen, maar in blessuretijd ging het alsnog ...