HOC doet uitstekende zaken met overwinning op Gieten

HOC deed uitstekende zaken met de overwinning op Gieten en steeg naar de tweede plek op de ranglijst.

Foto Rianne van der Laan, duel om de bal tijdens Gieten – HOC.

HOC werd zondag de grote winnaar in de zondag 3e klasse C met de 1-3 overwinning op concurrent Gieten. Met de overwinning steeg HOC naar plek twee op de ranglijst, ook omdat alle andere concurrenten in de top 6 van de ranglijst punten verspeelden.

In de streekderby tussen beide ploegen schoot de thuisploeg nog wel het beste uit de startblokken. Gieten verkreeg al een vroege voorsprong, nadat  Florian van der Heide na dik tien minuten spelen voor de 1-0 had gezorgd. Daarna kwam ook HOC steeds beter in de wedstrijd en dat resulteerde na 35 minuten spelen in de gelijkmaker van Frank Fokke.

Ook in de tweede helft bleken beide partijen aan elkaar gewaagd en kregen beide ploegen kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Het was HOC dat in het laatste kwartier toesloeg en een kwartier voor tijd op 1-2 kwam via Richard Wiggers. Een vijftal minuten later gooide Fokke met zijn tweede treffer het duel definitief op slot. HOC deed met de overwinning prima zaken en staat een punt achter koploper Musselkanaal. Gieten staat met zes uit vier voorlopig in de middenmoot van 3C.

Foto’s Rianne van der Laan: Gieten – HOC

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

NWVV doet goede zaken in Groningen

De winnaar van de tweede periode van de vijfde klasse F van het zaterdagvoetbal, ...

Sellingen wint knap van Raptim

Sellingen boekte een knappe overwinning en deed daarmee ook nog eens uitstekende zaken.

SJS simpel langs Buinerveen

Na het winnen van een openingstoernooi bij SPW was er bij SJS ongetwijfeld vertrouwen ...