Overzicht zondag 5e klasse D: Buinerveen haalt JVV door de gehaktmolen, eerste zege voor De Treffer ’16.

Buinerveen haalde uit tegen JVV, De Treffer ’16 boekte de eerste zege van het seizoen.

Buinerveen – JVV: 9-0

Buinerveen haalde zondag JVV door de gehaktmolen. De dubbele cijfers werden net niet bereikt en dus stopte de teller bij 9-0. JVV werd in de eerste helft compleet overlopen door de thuisploeg. Bij rust leidde Buinerveen al met 7-0. David Karabed, Roy Feiken en Bert Timmermans scoorden ieder twee keer in de eerste helft. De andere treffer kwam op naam van Michel Dijksma. JVV mocht zich gelukkig prijzen dat de thuisploeg het in de tweede helft wel enigszins geloofde. Buinerveen scoorde slechts nog twee keer via Feiken en Ate de Vries, waardoor de eindstand op 9-0 werd bepaald.

De Treffer ’16 – Witteveense Boys: 3-2

De Treffer ’16 boekte de eerste zege van het seizoen tegen Witteveense Boys. De thuisploeg kwam op een 1-0 voorsprong via Marco Filips, maar zag Witteveen daarna terug komen tot 1-1 en zelfs de leiding nemen. De thuisploeg toonde echter veerkracht en trok de stand gelijk via Erik Schlimback. Filips kroonde zich uiteindelijk tot matchwinner door de 3-2 binnen te schieten vanuit een vrije trap.

Valther Boys – SC Roswinkel: 2-1

Valther Boys trok aan het langste eind in de thuiswedstrijd tegen SC Roswinkel. In een spannende wedstrijd werd het 2-1 voor de thuisploeg. Roy van der Sluis scoorde de enige Roswinkeler-treffer.

GKC – HHCombi: 3-4

GKC heeft thuis nipt het onderspit moeten delven tegen HH Combi. In een doelpuntrijke wedstrijd ging het met 3-4 onderuit. Patrick Zondag, Mika Lubbers en Michael van het Hof scoorden voor de thuisploeg. Met drie punten uit vier duels is de competitiestart van de geel-zwarten toch ietwat teleurstellend te noemen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer te laat bij de les tegen FVV

Door een dramatische eerste helft heeft Alteveer zondagmiddag met 2-5 verloren van nummer drie ...

Sellingen zet Pekelder Boys aan de kant

Sellingen heeft op het eigen sportpark een ruime overwinning op Pekelder Boys geboekt. Opvallende ...

Kleine zege Gasselternijveen op JVV

Gasselternijveen is het seizoen goed begonnen. In de uitwedstrijd bij JVV, dat na enkele ...