Overzicht 1e klasse F: Noordster pakt eerste driepunter in kelderduel, VKW pakt koppositie

Noordster boekte de eerste overwinning van het seizoen, VKW verspeelde punten maar pakte wel de koppositie.

SC Stadspark – Noordster: 1-2

Noordster deed zondag de laatste plaats over aan SC Stadspark. In een rechtstreek duel werd het 1-2 voor de Pekelders, die daarmee tevens de eerste overwinning van het seizoen boekten. Rik Wubs bracht Noordster vlak voor rust op een 0-1 voorsprong. In de tweede helft scoorde Milan de Vroome de 0-2 na een uur spelen. Niet veel later vond de thuisploeg weer de aansluiting door een goal van Cedwin Tel. Verder dan dat liet Noordster het echter niet komen, waardoor de eerste competitiezege een feit was.

Jubbega – VKW: 1-1

VKW pakte dan wel de koppositie na het 1-1 gelijke spel tegen Jubbega, maar liet daar ook twee punten mee liggen. De Westerborkers, die een paar sterkhouders misten, kwamen in de tweede helft op voorsprong via Jasper Waninge na goed voorbereidend werk van Anjo Willems. Diezelfde Willems had al de uitgelezen mogelijkheid laten liggen op de 0-1 door een strafschop te missen. De stugge Friezen bleven echter knokken voor een resultaat en dat kwam er in de slotminuten via Daryl de Vries: 1-1. VKW pakt met het punt wel de koppositie, al heeft nummer twee Hoogezand evenveel punten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen en Buinen halen in

Als gevolg van slechte weersomstandigheden werden eerder in het seizoen talloze wedstrijden afgelast. Nu, ...

Nieuw Buinen heeft geen kind aan VKW

Nieuw Buinen trad zondagmiddag aan in Westerbork tegen laagvlieger VKW. Net als in de ...

Promovendus NWVV wint in Pesse

NWVV promoveerde vorig seizoen via de nacompetitie en mag het deze jaargang proberen in ...