SC Stadskanaal krijgt opnieuw oorwassing van Rolder Boys

Stadskanaal had opnieuw niets in de melk te brokkelen tegen Rolder Boys en verloor met ruime cijfers.

Foto Stoffer Bakker, Stadskanaal liep opnieuw tegen een kansloze nederlaag aan, Rolder Boys won opnieuw met grote cijfers: 6-0.

SC Stadskanaal heeft tegen Rolder Boys opnieuw een flinke nederlaag moeten slikken. In het begin van het seizoen verloor men al met 0-5 van de ploeg uit Rolde, dit keer viel de uitslag zelfs nog een tikje hoger uit: 6-0.

Op die overwinning van Rolder Boys viel weinig af te dingen. De ploeg van oud Stadskanaal-trainer Rick Slor was heer en meester. De thuisploeg kreeg de betere en meer kansen, maar het duurde tot de 27e minuut voordat de openingstreffer viel. Ferdi Hidding bracht de thuisploeg op voorsprong, waarna Siemen Krikke na een razendsnelle omschakeling de 2-0 liet aantekenen. Stadskanaal was even daarvoor wel wat dreigender geworden, maar de thuisploeg sloeg dus opnieuw toe. Dat deed het op slag van rust nog een keer via clubtopscorer Per Kirchhoff.

Wie dacht dat Stadskanaal na rust uit een ander vaatje ging tappen kwam bedrogen uit. Sterker nog, binnen no-time stonden de Knoalsters tegen een 5-0 achterstand aan te kijken. Krikke ontving de bal enigszins gelukkig nadat een Knoalster-speler de bal nog had aangeraakt en de aanvaller van Rolder Boys prikte vervolgens simpel binnen. Een paar minuten later liet ook Kirchoff zijn tweede van de middag noteren. Stadskanaal kon vervolgens de schade beperkt houden, mede ook omdat de thuisploeg het wel geloofde. De gasten kregen nog wel wat mogelijkheden op de eretreffer, maar het was Rolder Boys dat in de slotminuut nog een keer toesloeg via Sander Jansen: 6-0.

Foto’s Stoffer Bakker: Rolder Boys – SC Stadskanaal

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website