Titan blijft aan de winnende hand en stevent af op promotie.

Na vier achtereenvolgende uitwedstrijden traden de rood-witten eindelijk weer eens aan op het eigen sportpark. Onder zonnige omstandigheden stond de wedstrijd tegen de huidige nummer vijf, vv Sleen, op het programma. Titan wist in een waar doelpuntenfestijn de uitwedstrijd met 4-8 te winnen. Deze middag vielen er een stuk minder doelpunten te noteren, maar was de overwinning evengoed voor de rood-witten: 3-1.

Scheidsrechter Dijkstra had nog maar net voor het eerst gefloten deze middag of Julian Bruining vond al de deklat boven doelman Kloppenburg. Ook Titan doelman Remon Poede moest al snel in actie komen. Een indraaiende vrije trap kwam bij Gertjan Cremers terecht en doelman Poede kon zijn kopbal ternauwernood voor de doellijn keren.

Strafschop

Toch was het Titan dat na een kwart wedstrijd de leiding nam. Jos Smidt draaide bij zijn tegenstander weg, maar werd naar de grond gewerkt. Scheidsrechter Dijkstra wees naar de stip en Harm Jan Moesker wist deze klus wederom feilloos te klaren: 1-0. Sleen kreeg al vrij snel een dot van een kans om de stand gelijk te trekken. Jorrit Warmolts kon vrij schieten ter hoogte van de strafschopstip, maar hij mikte te hoog. Niet veel later werd het alsnog gelijk via aanvoerder Ruinemans. Een hoge dieptebal viel tussen Poede, Ruinemans en Mark Baas in. Ruinemans leek een botsing te forceren tussen Baas en Poede, maar de scheidsrechter zag er geen overtreding in waardoor Ruinemans de 1-1 kon maken. Mark Baas kon na de botsing niet verder en werd vervangen door Mike Mensen. Ook doelman Remon Poede kon de wedstrijd niet volmaken en werd even later ook vervangen door zijn broer Rick Poede. Sleen had in deze fase van de wedstrijd de bovenhand, maar toch viel het doelpunt aan de andere kant. Julian Bruining passeerde op slag van rust zijn tegenstander en schoot snoeihard via de onderkant van de lat raak: 2-1.

Voorsprong snel uitgebreid

Titan kwam duidelijk beter uit de kleedkamer en wist dan ook al snel de voorsprong uit te breiden. Een lange bal van Nick Katoen werd door Moesker doorgekopt waarbij Julian Bruining het eindstation was en hij maakte beheerst zijn tweede treffer van de middag: 3-1. Titan voetbalde in deze fase een stuk makkelijker en leek verder afstand te gaan nemen, maar Julian Bruining trof na een vlot lopende aanval ditmaal de paal. Ook Jos Smidt schoot net langs de verkeerde kant van de paal. Hierdoor bleef Sleen geloof houden en ging het voor de aansluitingstreffer. De bezoekers kregen ook kansen, maar zowel Gertjan Cremers als Michiel Wilms vonden de sterk ingevallen Rick Poede op hun weg. Aan de andere kant lag er veel ruimte om de score uit te breiden, maar ontbrak het aan een goede eindpass. Hierdoor bleef het bij 3-1 en deed de ploeg van trainer Koppenol wederom uitstekende zaken. Aanstaande donderdag staat de volgende wedstrijd al op het programma voor Titan. Dan speelt het thuis tegen Buinen om 19:30 uur.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan is weer op titelkoers

Op een regenachtige middag heeft Titan zichzelf teruggevochten in de titelstrijd. Zelf wonnen de ...

Valthermond doet goede zaken met nipte overwinning op ZNC

Valthermond kende een uitstekende zondag. Zelf wonnen de Monkers met het kleinst mogelijke verschil ...

GKC besluit roerige week met gelijkspel

Na een roerige week waarin afscheid werd genomen van hoofdtrainer Erik Elling, moest GKC ...