Veelerveen kroonde zich zondag tot kampioen in de zondag 5e klasse C.

Foto Jacob Musch, Veelerveen is kampioen!

Veelerveen heeft zich gekroond tot kampioen van de zondag 5e klasse C. Nadat het donderdag voor het eerst in de competitie tegen puntverlies aanliep (0-0 tegen THOS), daar liet het er zondag geen gras over groeien tegen hekkensluiter Oldambtster Boys. Veelerveen hoefde zich geen moment zorgen te maken over het binnenhalen van het kampioenschap en zegevierde uiteindelijk met 0-8. Topscorer Jelle Oost scoorde er drie in de kampioenswedstrijd. Ook Yannick Kruizinga, Swen Wichertjes, Alwin Prusen, Tim Kampshoff en Jeffry van der Veen pikten een doelpuntje mee. Met de ruime zege werd het kampioenschap voor de manschappen van trainer Boelo Dekker een feit. Veelerveen won 19 van de twintig gespeelde wedstrijden en speelde alleen gelijk tegen THOS. Met momenteel 58 punten uit 20 wedstrijden en een doelsaldo van 99 voor en 15 tegen is Veelerveen de dik verdiende kampioen van de zondag 5e klasse C.

Foto’s Jacob Musch: Oldambtster Boys – Veelerveen + viering kampioenschap

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger laat het liggen tegen Tiendeveen

Er had meer ingezeten voor Borger tegen Tiendeveen, maar het ging opnieuw onderuit.

Pekelder Boys verliest van periodekampioen Kwiek

Voor Pekelder Boys stond de lastige uitwedstrijd tegen koploper Kwiek te wachten. Bij een ...