Overzicht zaterdag 4e klasse D: WVV zet grote stap richting titel, Borger blijft winnen

WVV lijkt hard op weg naar het kampioenschap in de zaterdag vierde klasse D. Borger pakte een periodetitel.

Foto Alle Oldenbeuving, Bonne Timmer (rechts) scoorde de 1-0 voor Borger tegen Onstwedder Boys.

SC Angelslo – WVV: 0-6

In de zaterdag vierde klasse D heeft WVV een goede stap gezet richting het kampioenschap. De Winschoters zegevierden met 0-6 bij Angelslo en blijven daardoor de koppositie behouden. WVV kende weinig moeite met de lager geklasseerde Emmenaren. Matthijs Mollema zorgde voor een 0-2 voorsprong bij rust, waarna WVV snel uitliep na de pauze naar een 0-4 voorsprong via Mike Timmer en Tom van Aalst. Fathi Salih krikte met twee treffers het doelsaldo van de Winschoters nog wat verder op. In punten staat WVV gelijk met naaste belager Borger, maar de koploper heeft nog een wedstrijd minder gespeeld. Met een doelsaldo van +5 kan het volgende week thuis tegen SCN op matchpoint komen.

Borger – Onstwedder Boys: 2-0

Voor een mogelijke titel moet Borger dus hopen op een misstap. De groenhemden zijn de laatste weken zelf uitstekend op dreef en wisten zaterdag ook Onstwedder Boys aan de zegekar te binden. Voor de pauze werd er nog niet gescoord, maar in de tweede helft brak invaller Bonne Timmer de ban. Na een uur spelen werd het 2-0 via Bob Westerdijk en was de wedstrijd beslist. Door de zege verzekerde Borger zich in ieder geval van de tweede periodetitel.

Foto’s Alle Oldenbeuving: Borger – Onstwedder Boys

Mussel – HS ’88: 2-3

Mussel maakte het HS ’88 in eigen huis knap lastig en moest een nipte 2-3 nederlaag slikken. Via Jorden Klopstra kwamen de gasten snel op voorsprong. Die werd voor rust echter omgedraaid in een 2-1 voorsprong voor Mussel door goals van Paul Hidding en Lars Hemmes. Na rust draaide HS de zaken echter weer om en won het dankzij goals van Miquel Korte en nogmaals Klopstra. Mussel is al uitgespeeld, HS ’88 mag nog hopen op nacompetitievoetbal.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen loopt in op concurrentie

Nieuw Buinen had afgelopen zondag weinig moeite met rode lantaarndrager Steenwijk en won met ...

SJS nestelt zich in de subtop

Gezien het verschil op de ranglijst moest SJS de wedstrijd tegen BSVV winnen. Maar ...

Zevenklapper voor SJS tegen Tiendeveen

SJS had geen enkele moeite met laagvlieger Tiendeveen en noteerde een heuse zevenklapper.