Sellingen verslaat Stadskanaal in wedstrijd met twee gezichten

Sellingen boog een 2-0 achterstand om in een 2-4 overwinning tegen SC Stadskanaal.

Foto Stoffer Bakker, Sellingen draaide de rollen in de tweede helft om tegen Stadskanaal en won uiteindelijk met 2-4.

Promovendus Sellingen kent een uitstekend begin van de competitie in de zondag 2e klasse K. Tegen Stadskanaal boekten de Sellingers alweer de derde overwinning op rij, waardoor men nu is terug te vinden op de tweede plaats van de ranglijst. Overigens leek Stadskanaal na een helft spelen de betere papieren te hebben voor de overwinning na een 2-0 voorsprong, maar na rust wist Sellingen de rollen om te draaien en uiteindelijk te winnen met 2-4.

Het waren dan ook de Knoalsters die veel beter aan de wedstrijd begonnen dan de Sellingers. De thuisploeg had het betere van het spel en dat leidde na een kwartier spelen ook tot de 1-0 van Jeffrey Bakker. De spits werd de diepte ingestuurd door Leon Bos, omspeelde vervolgens Sellingen-doelman Marnick Klamer en schoot de bal binnen: 1-0. De gasten kregen in de eerste helft ook wel een aantal mogelijkheden, maar Stadskanaal sloeg voor rust nogmaals toe. Op aangeven van Bakker rondde Wessel Klijnstra bekwaam af.

Sellingen draait de rollen om

Na rust kreeg Stadskanaal zelfs de mogelijkheid op de beslissende 3-0, maar deze werd gemist. Daarna kantelde de wedstrijd in het voordeel van Sellingen, dat in de 57e minuut nog wel een strafschop miste, welke werd gekeerd door doelman Geerlings. De daaropvolgende corner werd echter wel benut door Ian de Vrieze. Sellingen rook bloed en stond binnen een mum van tijd op 2-2 via Arjan Heeres, die in de 65e minuut ook de 2-3 voor zijn rekening nam. Het leed voor Stadskanaal werd nog erger toen een kwartier voor tijd Roy Tolner mocht inrukken met rood (2x geel). In blessuretijd viel uiteindelijk nog de 2-4 via De Vrieze, waardoor Sellingen opnieuw drie punten mocht bijschrijven. Stadskanaal bleef wederom met lege handen achter en vindt zichzelf voorlopig terug op plek 11 in 2K.

Foto’s Stoffer Bakker: Stadskanaal – Sellingen

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Zwaar gehavend TEVV weet niet te stunten

TEVV heeft het niet kunnen redden tegen SVBO. Op het gemeentelijk sportpark aan de Parkstraat ...

SJS opnieuw sterker dan Onstwedder Boys

Net als in de eerste wedstrijd tussen Onstwedder Boys en SJS, ontliepen beide vierdeklassers ...