Sellingen ondanks beenbreuk met ruime cijfers langs HOVC

Sellingen won met 6-2 van HOVC, maar zag Corné Prins wel uitvallen met een scheenbeenbreuk.

Foto Rianne van der Laan, HOVC-aanvaller Frank Fokke scoorde de openingstreffer tegen Sellingen.

Sellingen heeft de eerste seizoenshelft afgesloten met een 6-2 overwinning op HOVC. Daarmee nestelde de promovendus zich naast koploper Valthermond, dat echter nog wel twee wedstrijden moet inhalen. Ondanks de ruime overwinning was er ook een flinke smet voor de Sellingers. Aanvaller Corné Prins moest met een scheenbeenbreuk worden afgevoerd. 

De bezoekers namen nog wel snel de leiding via Frank Fokke, die voor de 0-1 zorgde. Sellingen kwam vervolgens langszij vanaf de penaltystip. Aanvaller Prins werd onderuit gehaald door HOVC-doelman Maarten Ritsema, wat leidde tot een een beenbreuk bij Prins. Het duel moest enige tijd worden stilgelegd vanwege het ongeval en nadat de ambulance was geweest werd het duel weer hervat. Machiel Buining faalde vervolgens niet vanaf elf meter.

Daarna was Sellingen de bovenliggende partij en liep het voor rust nog uit naar een comfortabele 4-1 voorsprong via Jan Anne Dijkstra, nogmaals Buining en Arjan Heeres. In de tweede voerde Sellingen de score nog verder op via Dijkstra en Ian de Vrieze, waar Mark van Bergen met het tweede doelpunt voor HOVC de score nog wat dragelijker maakte: 6-2.

Foto’s Rianne van de Laan: Sellingen – HOVC

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen onderuit tegen PJC

De derde wedstrijd in de maand april is voor Gieterveen uitgelopen op een deceptie. ...

Gieten bekert verder na nipte zege op Asser Boys

Gieten plaatste zich dankzij een nipte overwinning voor de volgende ronde van de beker.

SV Mussel zet Meedhuizen opzij

Wanneer je als SV Mussel zijnde voor het eerst in je bestaan acteert op ...