Onstwedder Boys wint van NWVV

Onstwedder Boys boekte een overwinning op NWVV en blijft daardoor koploper in 4D.

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag op Sportpark De Boskamp met 3 – 1 gewonnen van NWVV en blijft daardoor thuis dit seizoen ongeslagen. Omdat RWF met ruime cijfers van Mussel won, blijven beide teams met 25 punten uit elf wedstrijden de ranglijst aanvoeren.

Bij Onstwedder Boys ontbraken deze middag spits Gerko Scheper en Marcel Paans. Ook bij de ploeg uit Nieuw Weerdinge ontbraken een aantal spelers. Tijdens de laatste wedstrijd in december waren drie spelers met een rode kaart uit het veld gestuurd.

Al na drie minuten spelen is de eerste mogelijkheid voor NWVV. Roy Supèr wordt aan de rechterkant goed vrij gespeeld, maar zijn schot wordt gekeerd door Rein Koudstaal. Even later is het aan de andere kant wel raak. Een voorzet van Gerben Meems wordt door Sem Nieuwenhuis van dichtbij binnen getikt: 1–0. Daarna is het spel van de thuisclub nogal rommelig. Er gaat veel fout en de ploeg van trainer Guus Zantinga weet nauwelijks gevaar te stichten. Jarno Sterenborg krijgt wel een kans om te scoren, maar hij raakt de bal verkeerd. Een kopbal van Sven Jaegers uit een corner verdwijnt in de handen van keeper Damy Sinot van NWVV. Ook de bezoekers weten nauwelijks gevaarlijk te worden, maar krijgen in de slotfase van de eerste helft een strafschop als een voorzet door Gerben Meems met de arm van richting wordt veranderd. De strafschop wordt door Peter van Elten via de handen van Rein Koudstaal binnen geschoten: 1–1. Een vrije trap van Harm Visser wordt nog door Damy Sinot uit de linkerhoek getikt, waarna het rustsignaal van scheidsrechter Doornbosch volgt.

Lees het volledige verslag via onderstaande link:

Verslag: Onstwedder Boys – NWVV

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan verspeelt dure punten tegen Veelerveen

Titan liet kostbare punten liggen tegen Veelerveen en verloor bovendien ook nog eens topscorer ...

Musselkanaal van de hatelijke nul

Musselkanaal heeft afgelopen zondag het eerste punt van dit seizoen gepakt. In eigen huis ...

SC Stadskanaal rolt SVBC op

Op 5 oktober jl. kwam er op zeer vervelende wijze vroegtijdig een einde aan het ...