Onstwedder Boys wint van NWVV

Onstwedder Boys boekte een overwinning op NWVV en blijft daardoor koploper in 4D.

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag op Sportpark De Boskamp met 3 – 1 gewonnen van NWVV en blijft daardoor thuis dit seizoen ongeslagen. Omdat RWF met ruime cijfers van Mussel won, blijven beide teams met 25 punten uit elf wedstrijden de ranglijst aanvoeren.

Bij Onstwedder Boys ontbraken deze middag spits Gerko Scheper en Marcel Paans. Ook bij de ploeg uit Nieuw Weerdinge ontbraken een aantal spelers. Tijdens de laatste wedstrijd in december waren drie spelers met een rode kaart uit het veld gestuurd.

Al na drie minuten spelen is de eerste mogelijkheid voor NWVV. Roy Supèr wordt aan de rechterkant goed vrij gespeeld, maar zijn schot wordt gekeerd door Rein Koudstaal. Even later is het aan de andere kant wel raak. Een voorzet van Gerben Meems wordt door Sem Nieuwenhuis van dichtbij binnen getikt: 1–0. Daarna is het spel van de thuisclub nogal rommelig. Er gaat veel fout en de ploeg van trainer Guus Zantinga weet nauwelijks gevaar te stichten. Jarno Sterenborg krijgt wel een kans om te scoren, maar hij raakt de bal verkeerd. Een kopbal van Sven Jaegers uit een corner verdwijnt in de handen van keeper Damy Sinot van NWVV. Ook de bezoekers weten nauwelijks gevaarlijk te worden, maar krijgen in de slotfase van de eerste helft een strafschop als een voorzet door Gerben Meems met de arm van richting wordt veranderd. De strafschop wordt door Peter van Elten via de handen van Rein Koudstaal binnen geschoten: 1–1. Een vrije trap van Harm Visser wordt nog door Damy Sinot uit de linkerhoek getikt, waarna het rustsignaal van scheidsrechter Doornbosch volgt.

Lees het volledige verslag via onderstaande link:

Verslag: Onstwedder Boys – NWVV

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan en Erica delen de punten

Titan moest tot tweemaal een achterstand goedmaken tegen Erica en hield uiteindelijk een punt ...

Westerwolde overduidelijk de beste in spel van kat en muis

Westerwolde heeft op kinderlijk eenvoudige wijze afgerekend met Zuidlaarderveen. Op het eigen sportpark werden ...

Pekelder Boys krijgt te weinig tegen MOVV

Na de zeperd van vorige week tegen titelkandidaat HSC, wilde Pekelder Boys zich revancheren ...