Buinerveen leed een nipte nederlaag tegen Protos.

Foto Regina Korf, Jay van der Hooft scoorde de gelijkmaker voor Buinerveen.

Buinerveen heeft zondag een nipte 2-1 nederlaag geleden op bezoek bij Protos. De thuisploeg kwam op slag van rust op voorsprong via Bram Mittendorff. Na de pauze slaagde Buinerveen erin om langszij te komen via Jay van der Hooft. Protos kwam in het slot van de wedstrijd echter opnieuw op voorsprong, waarbij het enigszins gemakkelijk een penalty meekreeg. Mittendorff pakte het buitenkansje dankbaar uit en zorgde voor de 2-1. Buinerveen dacht daarna ook nog recht op een strafschop te hebben, maar een overduidelijke handsbal werd niet bestraft door de arbiter. Daardoor bleef het bij 2-1 voor Protos.

Fotoverslag Regina Korf: Protos – Buinerveen

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website