Overzicht zaterdag 5e klasse F: Damacota haalt uit, ook ruime zege voor CEC

Damacota was op schot tegen NWVV, CEC is nog altijd foutloos en VVS boekte de eerste zege.

NWVV – Damacota: 0-8

Damacota heeft zijn eerste overwinning van het seizoen geboekt. Dat deed het direct ook met verve, NWVV werd maar liefst met 0-8 verslagen. Aaron Meijerhof had met drie treffers een groot aandeel in de zege. Ricardo Vonk (2x), Alan Egilmez, Erjon Hoti en Rodney Meijer maakten de overige treffers. Door de overwinning klom Damacota over NWVV heen op de ranglijst naar plek 6.

Meeden – CEC: 0-4

CEC is ook na drie speelronde nog foutloos. Het nog puntloze Meeden werd in eigen huis met 0-4 verslagen. De bezoekers begonnen beter aan de wedstrijd en openden na een half uur spelen de score via Ruben Kuipers. In de tweede helft liep CEC verder uit, al kreeg Meeden ook wel enkele mogelijkheden. Via Sander de Graaf viel de 0-2, waarna Tom Rengers twintig minuten voor tijd de wedstrijd definitief in het slot gooide. Met zijn tweede van de middag bepaalde De Graaf de eindstand op 0-4.

BATO – Bargeres: 0-4

Beide ploegen waren voorafgaand aan het duel nog foutloos, maar die status is nu alleen nog weggelegd voor Bargeres. De Emmenaren boekten een ruime overwinning door treffers van Rob van de Graaff, Sirbroo Nzoka, Coen Tent en Yorick de Zweerink. Bargeres is daardoor samen met CEC nog foutloos na drie speelronden.

Wagenborger Boys – SETA: 3-4

SETA boekte een benauwde zege op bezoek bij Wagenborger Boys. De ploeg uit Musselkanaal kreeg de zege niet cadeau, waarbij de thuisploeg goed partij bood. Uiteindelijk trok SETA toch nipt aan het langste eind en had dat men vooral te danken aan de productiviteit van aanvaller Jos de Boer. De spits was goed voor drie van de vier treffers. Ook Martin Scheepstra scoorde voor SETA. Met zes punten uit drie wedstrijden is SETA terug te vinden op de vijfde plaats in 5F.

Westerlee – VVS Oostwold: 0-3

VVS boekte zijn eerste zege van het seizoen. Op bezoek bij Westerlee werd er met 0-3 gewonnen, waardoor VVS in punten op gelijke hoogte kwam met de thuisploeg. Grote man aan de kant van de bezoekers was René Dijkstershuis, die met een hattrick zijn ploeg de drie punten bezorgde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SPW trekt zwaarbevochten overwinning over de streep tegen Gasselternijveen

SPW sleepte op karakter en inzet de overwinning binnen tegen een goed voetballend Gasselternijveen.

Musselkanaal legt ook Sellingen over de knie

Musselkanaal legde ook Sellingen over de knie en behoudt de koppositie in in de ...

SV Mussel onderuit tegen titelkandidaat Tiendeveen

SV Mussel, dat dit seizoen het doel heeft om hoger te eindigen dan de ...