Overzicht zondag 5e klasse D: GKC behoudt perfecte score, ook winst voor Buinerveen

GKC boekte alweer de vierde overwinning op rij, ook Buinerveen wist te winnen.

Foto Andries Middelbos, Danny Kolp was twee keer trefzeker voor GKC tegen De Treffer ’16

De Treffer ’16 – GKC: 0-5

GKC is ook na vier competitieronden nog zonder puntverlies. De koploper van de zondag 5e klasse D kende uiteindelijk weinig moeite met hekkensluiter De Treffer ’16 en boekte een ruime 0-5 overwinning. Danny Kolp zette de bezoekers met twee treffers op het goede spoor. Via Bart Weishaupt, een eigen doelpunt en Jesse Bos liep GKC verder uit naar een ruime 0-5 overwinning.

Foto’s Andries Middelbos: De Treffer ’16 – GKC

Buinerveen – VIOS: 3-1

Buinerveen verloor vorige week nog met dezelfde cijfers van GKC, maar wist tegen VIOS wel de punten in eigen huis te houden. Bert Timmermans zette Buinerveen vroeg op voorsprong, waarna Jarno van Dalen in de eerste helft voor de gelijkmaker zorgde. In de tweede helft maakt de thuisploeg het verschil via Koos Lutjes en Denny Feiken en won het daardoor met 3-1.

JVV – Pekelder Boys: 3-3

JVV en Pekelder Boys hielden elkaar in een open wedstrijd in evenwicht. De thuisploeg kwam via Dennis de Roo op een 2-0 voorsprong, maar Pekelder Boys draaide daarna de rollen om. Via Eric Burema, die de 2-3 scoorde, leek het op weg naar de overwinning, maar Milan Arling bezorgde JVV uiteindelijk nog een punt.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Rick Bokhorst wijst Gasselternijveen de weg

Gasselternijveen heeft de wedstrijd tegen SVBC ruim gewonnen. Halverwege de wedstrijd leidden de roodhemden ...

Musselkanaal verliest van koploper Raptim

Musselkanaal verloor ook de tweede thuiswedstrijd van het seizoen en moet daardoor voorlopig een ...