Overzicht zondag 4e klasse C: Heiligerlee grijpt koppositie

Heiligerlee blijft aan de winnende hand, Gieterveen blijft moeizaam draaien.

Heiligerlee – Bareveld: 3-1

Heiligerlee heeft dankzij een 3-1 overwinning op Bareveld de koppositie overgenomen van MOVV. De thuisploeg boekt zijn zesde zege in zes wedstrijden. De bezoekers kwamen via Bart Spieringhs nog wel op voorsprong, maar Kemy Nieland bracht beide ploegen al snel langszij. Via Rick Lange ging Heiligerlee met een voorsprong aan de thee. In de tweede helft bleef het lang spannend, maar Heiligerlee wist in de slotminuten het pleit definitief te beslechten via Gert Reininga: 3-1.

PJC – BNC: 1-3

BNC heeft zich met de 1-3 overwinning op PJC stevig in de subtop genesteld. De bezoekers namen via Pepijn Kroeze de leiding, waarna Harold Hut beide ploegen op gelijke hoogte bracht. Maurice Nuijen en Justin Jacobs bezorgden BNC met hun doelpunten in de tweede helft BNC de winst.

Drieborg – Gieterveen: 5-1

Gieterveen kent tot nu toe een moeizaam seizoen in de zondag 4e klasse C. Ook bij Drieborg werd een forse nederlaag geleden. Bob Oeben scoorde de enige treffer voor de bezoekers, die op de voorlaatste plaats van de ranglijst zijn terug te vinden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Blik op 2L: Beilen doorstaat offensief Nieuw Buinen

Beilen, dat verre van compleet was, zag het kwartje tegen Nieuw Buinen de goede ...

Westerwolde verliest onnodig van CEC

Westerwolde benutte de kansen niet, CEC deed dit wel en won uiteindelijk ook.

EEC lijdt dure nederlaag in Gasselte

In de strijd om het kampioenschap in de vijfde klasse F heeft EEC een ...