Buinen scoorde er lustig op los tegen KSC, Nieuw Buinen blijft maar winnen.

Buinen – KSC: 6-0

Buinen kende geen enkele moeite met hekkensluiter KSC, dat nog geen enkel punt wist te behalen in de competitie. Nummer drie Buinen blijft daarentegen nog enigszins in het spoor van FC Ter Apel ’96 en Nieuw Buinen en kreeg legio kansen tegen KSC. Daarvan benutte het er in totaal zes. Marc Haandrikman en Jay van der Hooft scoorden elk twee keer, Marcel Vedder en Albert Stevens maakte het halve dozijn vol.

Foto’s Andries Middelbos: Buinen – KSC

Nieuw Buinen – USV: 4-0

Nieuw Buinen blijft de overwinningen aaneen rijgen en bleek in eigen huis ook duidelijk te sterk voor USV. Via een snelle voorsprong door Eron Alberts werd het al snel in het zadel geholpen. Diezelfde Alberts verdubbelde voor rust nog de marge. In de tweede beslisten Roy Veeninga en Patrick Bults definitief het duel. Volgende week kunnen de Buunermonders de eerste periodetitel binnenhalen.

IJhorst – FC Ter Apel ’96: 1-3

Ook FC Ter Apel ’96 maakt nog kans op die periodetitel. De Kloosterdorpbewoners zijn eveneens nog ongeslagen en boekten zondag een 1-3 overwinning op IJhorst. Via Leroy Veen kwam Ter Apel op voorsprong, waarna Jasper Jalving en Daniel Manning ook nog doel troffen. Het tegendoelpunt van Rick Platje was slechts goed voor de statistieken.

Gasselternijveen – SPW: 2-2

De derby tussen Gasselternijveen en SPW eindigde in een 2-2 gelijkspel. Daar schoten beide middenmoters niet veel mee op. Menas Sihasale bracht de thuisploeg op voorsprong, waarna Jelmer Jasken de gelijkmaker liet aantekenen. Nieveen kwam via Mathijs Jansen opnieuw op voorsprong, maar SPW tekende via Dennis Stiekema wederom aan voor de gelijkmaker. Daar bleef het uiteindelijk ook bij. Beide ploegen zijn terug te vinden in de middenmoot in 4D.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinen de kansen, Buinerveen de punten

Buinerveen heeft op bezoek bij buurman Buinen haar vierde overwinning van het seizoen geboekt. ...

Alteveer niet opgewassen tegen HFC ’15

Vandaag heeft Alteveer in de uitwedstrijd tegen naaste belager HFC ’15 een 2-1 nederlaag geïncasseerd. ...