Teleurgestelde Jeffrey Bakker: “Afgetroefd door het fanatisme van Musselkanaal”

Stadskanaal-aanvoerder Jeffrey Bakker zag dat zijn ploeg zaterdagvond werd afgetroefd door een fanatiek spelend Musselkanaal.

Foto Stoffer Bakker, Stadskanaal-aanvoerder Jeffrey Bakker kwam niet tot scoren tegen Musselkanaal.

Stadskanaal boekte vorige week nog een knappe en verrassende 6-4 overwinning tegen koploper Roden, maar kon die lijn niet doortrekken in de derby tegen Musselkanaal. Aanvoerder Jeffrey Bakker zag dat zijn ploeg met name in de eerste helft werd afgetroefd door de groen-witten en die schade in de tweede helft niet meer konden repareren.

Stadskanaal laat zich aftroeven door Musselkanaal

Bakker zag dat zijn ploeg niet hetzelfde kon opbrengen als tegen Roden. “Vorige week tegen Roden speelden we met veel lef en energie. Dat resulteerde in een snelle voorsprong. Zaterdag tegen Musselkanaal was daar weinig van terug te zien. We werden de eerste helft afgetroefd door het fanatisme van Musselkanaal en gingen met een 0-2 achterstand de rust in.”

Na rust zag de aanvaller zijn ploeg wel wat beter voor de dag komen, maar uiteindelijk bleek ook dat niet genoeg. “In de tweede helft waren wij de bovenliggende partij en was het voor Musselkanaal overleven. Wij kregen twee behoorlijke kansen om te scoren, maar deze gingen er helaas niet in. Het vertrouwen op een goed resultaat ebde daardoor weg. Al met al was het wel een verdiende overwinning voor Musselkanaal.”

Stadskanaal blijft blik naar boven richten

Het verschil tussen Stadskanaal en Musselkanaal is teruggebracht naar drie punten, maar Bakker wil niet teveel naar beneden kijken. “In deze competitie kunnen wij van iedereen winnen en verliezen. De komende weken zullen we de rug moeten rechten met de blik naar boven. Daar heb ik wel vertrouwen in. Dit was een teleurstellend resultaat, maar we staan nog altijd drie punten boven Musselkanaal en hebben ook nog een wedstrijd minder gespeeld.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terug in de tijd: Anne Sybesma is altijd met sport bezig

Anne Sybesma is een van de routiniers van Nieuw Buinen en is altijd met ...

Van Bergen gaat uit van titel voor HOC

Wie naar het programma van komende zondag in de vijfde klasse F kijkt, mag ...