Valthermond kon drie punten bijschrijven, ook een punt voor HOVC, weer nederlagen voor Stadskanaal en Musselkanaal.

Valthermond – GSAVV Forward: 2-1

Valthermond heeft in eigen huis een nipte 2-1 overwinning geboekt op de studenten van Forward. Daarmee blijven de Mondkers meedoen om de vierde plek, die mogelijk aan het einde van het seizoen nog nacompetitie oplevert. Toch keek Valthermond in eerste instantie tegen een 0-1 achterstand aan, maar via Milan Draijer en Jorn Draijer bleven de drie punten toch gewoon op sportpark De Meent.

HOVC – Sellingen: 1-1

HOVC wist sinds lange tijd weer eens een resultaat te pakken. Tegen middenmoter Sellingen kwam de rode lantaarndrager op een 0-1 achterstand door een doelpunt van Levi Kremer. De Sellingers hielden de voorsprong lang vast, maar zagen HOVC via Brent Middeljans toch nog langszij komen. HOVC sprokkelde daardoor een puntje, maar staat nog altijd zes punten achter op een promotie/degradatieplek.

Foto’s Rianne van der Laan: HOVC – Sellingen

Gomos – Stadskanaal: 2-1

De zorgen zijn er ook nog altijd voor Stadskanaal, dat aan een mindere reeks bezig is. In Norg vielen alle treffers in de eerste helft. Edwin Rozenveld en Ivo Drenth zorgden voor een 2-0 voorsprong, waarna Wessel Klijnstra de aansluitingstreffer produceerde. De Knoalsters kwamen in de tweede helft ook nog eens met tien man te staan na een rode kaart. Een resultaat bleef uit, waardoor Stadskanaal op de tiende plek blijft staan.

Oldeholtpade – Musselkanaal: 3-0

Ook Musselkanaal ging onderuit en is nog lang niet uit de degradatiezorgen. Zondag moest men zijn meerdere erkennen in Oldeholtpade, dat dankzij doelpunten van Emiel de Vries, Bart Halsema en Lars van Huizen met 3-0 won.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal nog in winterslaap

Op zondagmiddag mocht middenmoter Musselkanaal voor het eerst in 2015 weer aantreden voor de ...

Onstwedder Boys verliest ook van DKB

Een slechte start van de tweede seizoenshelft voor Onstwedder Boys, dat opnieuw fors onderuit ...

Terug in de tijd: Stadskanaal verzuimd Muntendam genadeklap te geven

Stadskanaal won met 2-0 van Muntendam, maar had de genadeklap al uit kunnen delen.