SETA walst over Erica ’86 heen

SETA had geen kind aan Erica ’86 en won met duidelijke cijfers.

SETA heeft geen spaan heel gelaten van Erica’86. Het werd maar liefst 0-8 voor de bezoekers, die duidelijk een maatje te groot waren voor de thuisploeg. Bij rust was het al 5-0, waarna SETA er na rust nog een drie bij prikt. Grote man aan de kant van SETA was David Karabed die een hattrick voor zijn rekening nam. Karabed opende de score, waarna Achmed Yousif de score verdubbelde. Diezelfde Yousif maakte kort erop zijn tweede, waarna Issa Chuma voor 0-4 zorgde. Joeri Westerhof bepaalde de ruststand op 0-5. Na de pauze schoot Oguzhan Altun als eerste raak, waarna Karabed zijn hattrick voltooide en de eindstand op 0-8 bepaalde.